Basic Rules
General Talk section (English language only)
Need full access?

               
 

Go Back   HQCITY.RU - Celebrity HQ pictures > HQCITY.RU > General Talk section (HQCity Rules for English speak people)

General Talk section (HQCity Rules for English speak people) English section for those people who can't understand any russian word. No images are allowed to be posted here.


Reply
 
Thread Tools
Old 03-07-2014, 04:33 AM   #1
Green Member
 
KleanZlate's Avatar
 


Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Photos posted: 0
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Using IIID and BID

Hello.

I've been trying to use IIID without any luck and all the tutorial info I've found on the site is in Russian or a faulty video. Is there an updated tutorial somewhere?

I've had better luck with BID except when downloading images from f-page.ru. It seems to find the images but they're all blank/white. Do you know how I configure BID to download from f-page.ru?

This site is just amazing. I've been searching for a good celebrity site for years and this site blows everything out of the water. A dream come true, thanks.
KleanZlate вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Remark
ВНИМАНИЕ!!! При возникновении нагрузки на сервер, доступ ограничен! подробнее...
Old 03-07-2014, 09:53 AM   #2
 
FF-W's Avatar
 


Join Date: Dec 2006
Posts: 11,394
Photos posted: 385,574
Thanks: 29,125
Thanked 43,260 Times in 10,554 Posts
Re: Using IIID and BID

try left click and hold and highlight all the pics in the thread. then click and drag the highlighted images into the IIID program.

also update the plugins if you have not done so yet.
__________________

please no reupload to other boards!
FF-W вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 09:54 PM   #3
Green Member
 
KleanZlate's Avatar
 


Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Photos posted: 0
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Using IIID and BID

Thanks. Dragging them over didn't work. I've updated all the plugins in IIID but nothing works...
KleanZlate вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 10:08 PM   #4
 
FF-W's Avatar
 


Join Date: Dec 2006
Posts: 11,394
Photos posted: 385,574
Thanks: 29,125
Thanked 43,260 Times in 10,554 Posts
Re: Using IIID and BID

are you using a Mac or Windows computer?

when you drag the thumbnails into the program do the links show up or is there a error?
__________________

please no reupload to other boards!
FF-W вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 10:46 PM   #5
Green Member
 
KleanZlate's Avatar
 


Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Photos posted: 0
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Using IIID and BID

I'm using windows. IIID simply doesn't allow me to drag images into the program (it shows a circle with a line through it).

BID allows drag and drop but nothing happens when I drag images into it.

Edit: Bid gives this error: "Socket error #11001. Host not found"
KleanZlate вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 11:25 PM   #6
 
FF-W's Avatar
 


Join Date: Dec 2006
Posts: 11,394
Photos posted: 385,574
Thanks: 29,125
Thanked 43,260 Times in 10,554 Posts
Re: Using IIID and BID

you are using IIID and not IIIU right? the circle only happens to me when i drag the images to the wrong program by accident.
__________________

please no reupload to other boards!
FF-W вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 11:33 PM   #7
Green Member
 
KleanZlate's Avatar
 


Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Photos posted: 0
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Using IIID and BID

Yeah I'm using III Downloader v3.8.0. Occasionally it manages to grab a single picture from an URL but never all of them...
KleanZlate вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 11:47 PM   #8
 
FF-W's Avatar
 


Join Date: Dec 2006
Posts: 11,394
Photos posted: 385,574
Thanks: 29,125
Thanked 43,260 Times in 10,554 Posts
Re: Using IIID and BID

hmm, i grabbed some thumbnails from a thread and dragged it, i drag it down to taskbar which has the icon for the IIID, i hold it there till it pops up the IIID program, now if i move the thumbnails around the program, in certain locations it has a circle preventing me from dropping the images, but if i hold the thumbnails over the large link section a plus sign appears and i can then drop it and the links appear.
__________________

please no reupload to other boards!
FF-W вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-07-2014, 11:57 PM   #9
Green Member
 
KleanZlate's Avatar
 


Join Date: Mar 2014
Posts: 7
Photos posted: 0
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Using IIID and BID

Thanks for the help. I download the rar version of the program and used that instead of the .exe version I downloaded. Dragging works perfectly now. Even the user agent works now :D
KleanZlate вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Old 03-08-2014, 12:01 AM   #10
 
FF-W's Avatar
 


Join Date: Dec 2006
Posts: 11,394
Photos posted: 385,574
Thanks: 29,125
Thanked 43,260 Times in 10,554 Posts
Re: Using IIID and BID

not that i was much help to you, glad you can now use it, clicking each thumbnail to manually download sucks
__________________

please no reupload to other boards!
FF-W вне форума   sendpm.gif Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +4. The time now is 05:48 PM.


Русский перевод: zCarot
Powered by vBulletin Version 9.0 GOLD
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Yugg

HQCity.RU Фото форум фотографии знаменитостей!